hell yeah!

hej alla fina o fula ;*



idag började ja me att gå från björx till stan. javet de är lite långt men har man tråkit så har man. men ja gick sen o mötte jennie<3 o sen var vi på stan o stekte. sen så kom Jennifer<3. o då blev de ännu bättre. ja har inte lagt in bilder på länge nu tkr ja. men imorrn lovar ja att de kommer bilder! ja lovar så mycket men den här gången menar ja de!


jfi,guhtjr
hahahah slänger in en gammal bild för eran skull ,*

hemma!

whatever you do, whatever you take, i will be right here and waiting for you.

bra kväll?






hej alla. de blev ändringar idag. jennie sover över hos mig istället. vi ar varit ute o gått i de fina vädret. ganska mysigt faktiskt. vi har hyrt film o ätit chips o shit :) o nu ser vi på scary movie 1. hahaha






iiiiiiiiiii
df
så såg man ut idag


ha en bra kväll ;*



                                                     /Jossä















iiiiiiiiiii



tjo ;*

hej alla söta läsare. nu sitter ja i väntan på att jennie ska bli klar. ja ska sova över hos henne. ja ska ända till örnnäset till henne.  sen ska vi nog vara ute o chilla :)




sorry, brudar men det kommer inga bilder på hur ja ser ut förrän sen pga min fjortissyster har den bra datorn o ja kan bara sätta in bilderna på datorn me3d memory card pga JA HAR INGEN USB SLADD. o på den här datorn kan man inte sätta in memory cardet. så ni alla får ta o vänta o se :) 




 ja kommer inte uppdatera nå jmer förrän ja är hos jennie så ha en bra kvälkl o puss på er alla ;*



                                
/Jossä 

godmorgon ;*

godmorgon! eller borde ja skriva goddag? just nu väntar ja på att Jennie ska logga in. de är på de enda sättet ja kan nå henne för att hennes mobil har blivit stulen! :/ hon verkar va ganska seg idag... vi får hoppas att hon lever. men nu ska ja taa o rensa mitt kontaktlista på mobilen. nåra persooner vill man bara inte ha kvar.



men nu loggade jennie in, vilket bevisar att hon lever.





                                            
/Jossä

dagens händelser ;*

hej på er alla. hur är de mer er? själv är de bara bra :). idag trodde ja att dagen skulle vara lugn men ja trodde visst fel. ja drog o mötte Parre o Andre sen drog vi till porsön o mötte Kg o Gustav yoyo. o sen så träffa vi Petra.men de har regnat hela dagen så sen efter ett tag gick Petra o ja in o chillade. Petras katt har fått as många ungar o dom är så söta. när vi såg på The Ring 2 så o sen tlåg alla fyra ungarna i soffan me oss. 2 låg på mig. sen tjussa petra hem mig på moppen o nu är man är o tråkar. ja vill inte påstå att dagen har varit tråkig för de har den verkligen inte varit. men nu tror ja att ja ska kolla på fotboll hejs svejs!





jfi,guhtjr 


känns inte som att de är sommar i dehär vädret :/




                                   /
/jossä

sommarlov

kommer inte uppdatera så mycket under sommarn.l sorrry biches & hoes men ja har ett liv !





                 hejs svejs





                                              /Jossä


keep talking bitches

keep talking bitches, you´re just making me famous! ;*

förlåt alla!

hej alla. vill bara börja med att säga förlåt för dålig uppdatering! men idag har vi haft en sån där städ-dag. påm skolan skulle vi städa våra skåp o shit. sen cyklade ja o linnea hem. vi hade lite roligt på vägen! hahah kolla hennes blogg: lllinneab.blogg.se

fan, den människan har man verkligen roligt med. alla skratt vi har delat. hahahah dom får vi inte glömma ;*

sorry men de blir ingen bild idag, pga batteriet till kameran har tagit slut o finns inga laddade batteriet!



imorrn är de skolavslutning, o ja längtar så! ja har bytt klänning med hanna så ja får den svarta. så de är ju bra. btw, jahar klippt lugg! hahaha de kunde man inte vänta sig av mig.





                                                         
/Jossä

skor!

hej alla. idag kom mina efter längtade skor. men nej! dom passade inte. dom var mycke förstora. så ja o mamma drog på dirren in till stan o köpte ett par skor, som passade. o dom var faktiskt finare. men idag har vi haft nån brännbolls turnering på skolan, men som vanligt komde ja me fel kläder. så ja slippte spela så mycke. ja längtar till skolavslutningen! ja har skolavslutning den 12 juni. när har ni?



förlåt alla för en dålig uppdatering men ja ska bättre mig!


sdsui s

fdfsd

dom ser finare ut irl :)


                                                       /Jossä

lördag!

hej alla! hur är de med er? själv är de bara bra om man bortser från att ja är sjuuukt risig o trött. ja skulle ha varit me lite folk idag men så blev det inte av en anledning. har just fixat mig för..... ingenting? haha


och så ser man ut just nu :)
fhfxd




                                                    /Jossä

godnatt!



                                              hej!




                      ont i fötterna, ont i magen, ont i huvet, sur, risig o trött



                         är de inte dags att gå o lägga sig snart, Josefin?




fnsdi
                    

                             

                                                                         /Jossä



                      

Outfit

idag hade ja bara mjukis kläder... sköönt!




så såg ja ut idag :) håret är uppsatt för att de är så slitet :/
gfdg




                                                  /Jossä

dålig uppdatering!

hej alla. hur är de med er? själv är de som vanligt. har hängt på stan med linnea vi gick o kollade på en massa kläder o skor. haha en vanlig dag för mig. men ja var på stan gaanska länge så ja är ganska trött så ja ska lägga mig tidigt ikväll. o sorry alla för dålig uppdatering men ja har inte haft tid. Räbäkka om du ser dehär så..... ja kunde inte svara på dina sms pga  no money på mobilen. men vi får ta nån annan dag ;)<3







gammalbild då man var brunett :)

fgdfg









                                               /Jossä

sjukt rolig dag me tessi o linnea :)

hej alla. har just kommit hem från stan. ja köpte nån huvtröja o shorts till. dom var för halva priset men ja vet inte om dom var så fina. vi cyklade dit. osen cyklade vi hem. hemvägen vill ja helst inte skrica om, men ja gör de ändå. ja tjussade tessi en bit. det började med att vi for ner i vattnet o sen for vi ner i diket 4 gånger o sen in i linnea o sen in i en vägg. o en gång välte vi helt! sen vägrade ja tjussa så vi böt plats sen gick det rätt så bra resten av vägen. förresten nu har ja hämtat min klänning. ja kan säga att den var en BESVIKELSE! men vi ska ta o fixa den så kan man säkert ha den!

dsafhuui



ghfd



men ska gå nu. hade bra oså hejs svejs!



                            
/Jossä




goddag :)

hej alla. ja är i skolan o har mat. vi ska hämta min efter längtade klänning idag o ja längtar. men det som är mindre bra är att mina skor som ja har beställt kanske inte passar på mina storlek 35 fötter. ja som beställde i storlek 37. men har fått höra att de är små storlekar så de kanske går. annars blir det att fara o köpa inlägg. sen måste ja bara nämna min hårångest! ja har inte klippt mig på 7 månader + ja har blekt mitt hår 9 gånger. men mitt jäkla hår har inga kluvna toppar... än. det har blivit sjukt långt. går ner på nästan hela ryggen. så ja tror inte att ja ska klippa mitt hår nå mycket bara nån cm. sen får ja ha de så ett tag. haha :) men nu ska vi gå o äta.. tror ja. hejs svejs!





                                           
/Jossä

hejhej

hej på er alla igen. nu har ja slutat för typ 2 timmar sen. men sen efter det så provade ja att baka nå muffins. men ja ve inte än om dom blev lyckade. dom ser ganska misslyckade ut :/. idag har min klänning kommit! men vi kan inte hämta den förrän imorrn. nu väntar ja bara på att mina skor ska komma. dom kommer väl på måndag eller tisdag annars blir ja lessen eller ja vet inte vad! de känns som att det regnar idag fast de är ganska solit, men kallt. haha :) men nu ska ja ta o göra nåt annat hejsss!



                                                         
/Jossä

god morgon!

hej på er alla.

hur är det med er? själv är de bara bra. ja sitter o har franska. den sista franska lektionen på terminen faktiskt sköönt!. ja har kollat på kläder som ja borde köpa för ja behöver mer sommarkläder. vem vill gå runt i mjukisbyxor o huvtröja en hel stekhet sommar? fast det är inte bara sommarkläder som gäller. de kommer ju också kalla dagar :)

 köplista:


leggins gina 99 kr
randig oversize tröja gina 149 kr
klänning nelly.com 350 kr
kilklacksskor ellos.se 350
långt vitt/svart linne gina 99 kr

sen känns det bra inför sommaren (y)

vad ska man skriva en tråkig dag som denna?

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/754114/missjossa?claim=64gqy3ka9ta">Följ min blogg med bloglovin</a>

hej på er alla igen! hur är de med er? själv är de bara bra. idag så händer de inte mycket. skulle ha farit på stan idag o köpt en klänning till skolavslutningen. men igår beställde ja en jätte fin klänning från nelly.com. sjukt fin ju!








hanna beställde en i svart. sen beställde ja i vit, men vi funderar på att byta? vilken färg tkr ni att ja ska ha? :)
+
ja har beställde dom där skorna. ja tkr iallafall att dom var fina. vad tkr ni?

men nu ska ja gå o vänta på att mina saker ska komma. hejss



                          
/Jossä

hiss/diss

jdsif

tjejer som är nöjda med sig själva o ser sig själva som fina.

skolavslutningen är väl för bra? en bra start för sommaren. o sen ha ett långt o skönt sommarlov. o det bästa av allt: att fara o köpa kläder till avsl.. sjukt roligt :)






jmdfigr


sånna som inte vågar stå för det dom säger :/ så fegt o falskt!



Alexander Rybak, han som van  eurovision. han sjunger inte bra o är bara helt konstig! gillat helt enkelt inte han. är de bara ja som tkr det?














jadå

det är sjukt fegt att ni som kommenterar onödiga saker på min blogg inte vågar säga vad ni heter. det är synd om er som gör de. men vet ni vad? dom kommentarerna raderar ja med ett leende på läpparna. TACK!

RSS 2.0