längesen

jag vet inte, jag kanske börjar blogga på denhär bloggen igen, för de är inte många som vet att min nya ens finns. vilken tycker ni att jag  ska blogga på? www.alwaysjosse.blogg.se eller den här? det får ni helt enkelt bestämma. oh ni som inte visste att jag hade gjort en ny blogg, så blev det iallafall uppdaterat nu. inte för att det är ett så intressant inlägg men bättre än ingenting då. och förresten så är det min blogg= mina regler. det är helt otroligt hur mycket jag har skrivit ju. brukar inte ens skriva hälften så mycket i andra inlägg. jätte kul att veta, jag vet. jag orkar inte hålla på och sudda och ta bort en massa. så ni får läsa den som den blir :) kul va? haha. men nu blir det fredagsmys med "uffepuffe" och SO böckerna. om han inte är sjuk då =) men ni får ha det så bra! 

*

hej alla. nu är de sista gången jag skriver hära. kanske jag orkar göra en ny blogg sen. eller jag vet inte, men tänker inte ha kvar den här. men jag kommer inte ta bort den, så man kan gå och kolla på gamla inlägg, bilder osv. men ha de så bra

*

jävla äckel kom o hämta dina grejer innan jag slänger dom åt helvete.

ps, i love you

de var snart 3 månader sen du bara lämnade mig ensam. men jag har aldrig tappat den känslan.


Rip Salomon


i will be right here and waiting for you...

nu är det sista gången..

hoppas att du läser dehär och förstår. vi har gjort sjukt många dumma och olagliga saker under sommaren och lite på hösten. jag vill inte ha de så, förlåt, du är sjukt snäll, men sakerna vi gör tillsammans är inte bra för nån av oss. så för ett tag borde vi inte prata med varandra, bara tills vi båda har mognat och förstår vad som är rätt och fel. förlåt för att det blev såhär, jennie. men tänk vad som hade kunnat hända om vi hade varit äldre. de är bäst för oss båda faktiskt. men tills vi ses igen, så vet du att jag saknar dig.

de kommer alltid att vara vi.




får ju inte tag på dig så jag fick skriva dehär.

sunday.

hej, jag har inte haft lust att blogga på ett tag. jag har en väldigt bra anledning till de också, men de tänker jag inte skriva om här i bloggen för ni behöver inte alltid veta allt. men på måndag då blir allt mycke bättre.

* 3 inlägg/ dag
* hiss/diss / en gång i veckan
* åsikt / en gång i veckan

ska också försöka göra en ny design också.
btw, jag ska praoa på toys r us i 1 vecka, haha jätte kul, eller? är det någon som har praoat där? men tills på måndag så får ni hade så bra. nu ska jag gå ut med hundarna, hejsvejs!

RSS 2.0