*

sitter här med Nygge, ludwig, Linden och Simon. vi har nå jävla Afrika arbete i engelska också? seriöst jag ska jobba med Afrika ai 3-4 ämnen nu. fyfan vad less man blir. jag vet att de finns en värdsdel som heter Afrika? så varför tjata om de? hhahaha är sjukt irreterad. men nu måste jag gå innan någon blir skadad :O


yeah right

sitter här och har franska, vi ska tydligen leta efter fransktalande länder i Afrika? hahahah fyfan, de är ju sjukt, inte fan bryr jag mig om vilka som pratar franska? de behöver man inte ens veta? de är enligt mig bara onödigt arbete. ÅH, vad sur jag blir!! men jaja ni får ha de bättre än mig, hejs =)


*

hej alla.
har inte orkar skriva på ett tag, av en viss anledning som jag inte ska skriva om här i bloggen. men slänger in nåra bilder sen i lördags för eran skull :)



jmaps

en av dom första bilderna på mig som brunett :D
jxcdkfd

goddag

hej alla. vad gör ni? själv så ska jag snart till stallet o rida wikke. sen ska jag bara ta de lugnt. är sjukt trött efter uh igår kväll. bilder kommer =)
hahaha ni vill inte veta hur min löshår såg ut när jag kom hem. hahaha

hemma igen

hej alla nu är jag hemma igen. har varit på stan och köpt gaaaaaaaaaanska mycke saker and shit. men vad jag har köpt? det får ni aldrig veta hihi =) haha men nae. men jag lägger in de jag har köpt senare idag.
btw fan vad jag har börjat uppdatera ofta nu förtiden? haha. men ska gå och duscha nu. hejsvejs =)

godmorgon

hej alla. nu har jag vaknat och jag har sjukt ont i huvet. de bara ilar i skallen.. jaja hoppas att de försvinner. men nu måste jag gå och göra mig klar. hade bra =)

*

someytimes we lose something, and realize it didn´t meant anything..But sometimes we loose something, and realize it was ewerything.




jaodssf


*

hej alla. nu sitter jag är hos pappa och chillar. ska nog lägga mig tidigt ikväll. ska försöka vakna kl 9 imorrn, måste hinna gå på stan. de är en massa som jag måste köpa. whatever

ni som skulle gå me mig på uhm hoppas att nu läser dehär. men jag kanske inte kan gå (har mina anledningar)
men jaja. det får bli ett kort meninglöst inlägg nu. men jag bryr mig inte just nu. men jaja ni får ha de så bra. hejsvsejs

jag tror att jag vann igen..

hej alla. vad  gör ni då? själv så sitter jag här och gör klar so rapporten. den måste bli bra. annars vet jag inte vad jag gör. jaja whatever. idag ska jag nog till stallet och rika wikke =) hahaha han är sjukt söt, och sen ska jag packa och fara till pappa. sen kommer jag bara vara där och chilla resten av kvällen.
men på lördag kommer de bli sjukt kul.

* fara till stan med mormor

* klippa mig

* köpa skor

* köpa kläder

* ringa Sofia

* möta Sofia vid UH

men nu måste jag fortsätta med SO rapporten. hade bra =)


*

hej alla. lägger in nya och gamla bilder =) have fun





ncxkj,
fyfan, gumman, jag älskar dig. Ibland är du den enda som förstår mig. Det känns bra att ha någon som är som mig. Samma humor, samma hjärna, ja allt. Alla minnen vi har, dom ska jag fan aldrig glömma. Ska aldrig glömma dig heller. du är sjukt viktig för mig. vet inte vad jag skulle göra utan dig, vad skulle jag vara utan dig? Du är allt, lämna mig aldrig<3


jdroixd
dfgdf

cxvxcv

mrdopfcö
hahhaah, typ 2 år sen x)

 

 

fsdf
det har tagit dagar och månader, men saknaden är fortfarande lika jävla stor..


cdfssanfkjmd
i somras, då var man blond :)



fdsf
dont like what i see


jcxoidv


vdxjoif
i början av sommaren =)



nvfdg
seriöst.. jag skulle aldrig ha börjat bleka mitt hår, fyfan men man lär sig av sina misstag. Kommer typ inte få sådär långt hår förrän i december-januari :'( men nu är det iallafall brunt och naturligt



jcvxdovif
ganska ny ;P


iuhjoi hahahahaha typ i april eller nå x)



uyhi
hahahaha. typ i april =)


kpfrg
jätte sexig man var när man var liten. x) sommaren 06?


cncjdfk
timpan =) typ hösten 07?


cnxckv
Lady Gaga sommaren 07?



jcdosf
hahahaahaha. maskerad hoppning hösten 07 =)


 ncofvog
jennifer wentling hösten 08

 

,dvåö
what the fuck is this?!?!?!?

xnzxzl


m,kdsöf

,xclöv

xc.öävpå


, mö cvxf


l.looooooooooooooooooollloooooooooooooooooolo,löooooooooooooooooooooooolllllllllllllllllooooooolololllolllllllllllllllllllllllllllllolöoololkloooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllolllllllllllllllllooooooooooooooooooo


 

 

 

 


*

hej alla. vad gör ni då? själv så sitter jag i skolan och chillar. Sofia har fått en helt ny dator när hennes gick sönder. så fick hon värsta bra datorn me cam och hela skiten. är sjukt avundsjuk. varför kan inte min dator också gå sönder? haha nae. men jag tycker faktiskt om min dator. no matter what. även om den suger så kommer den alltid att finnas i mitt hjärta, vad sofias dator än säger. haha =) men nu ska vi prova hennes cam. hehe hejdå :)

weird

hej alla. de är de typ 10 gången jag säger förlåt för kass uppdatering. men whatever. har inte jobbat nånting alls i skolan idag. sjukt jävla konstigt. vet inte ens vad jag har gjort under alla timmar. :O  men idag ska jag till stallet och chilla där. fan va bra att jag har fått mitt intresse för det igen. 
tävlade i helgen också. =) men ni får veta hut de gick sen då jag orkar skriva mer. 
förresten, min blogg börjar bli ganska tråkig när jag aldrig lägger in nya bilder. men jag ska ta tillbaka min kamera snart så ni får hålla ut. x) tills dess får nu ha de så bra.



 


vxcvx jag älskar dig, vännen<3 det ordnar sig

 

 


*

hej alla
förlåt för kass uppdatering dom senaste dagarna. men jag ska bli bättre på de. nu är de sista gången jag försöker få igång bloggen. om jag inte orkar försöka nå mer så stänger jag helt enkelt av den =(
men ni har inte missat nå dom senaste dagarna, det har ändå bara varit skola,skola och skola. asså shit. jag är sjukt trött nu och jag ska lägga mig as tidigt ikväll. typ nu? hahah nae. men  nu uppdaterade jag iallafall. men ska gå nu. hade bra =)

btw de var skolfoto idag. kommer säkert se förjävlig ut + hela luleå kommer att kunna se mig sen. inte bra :(

*

hej alla.
jag sitter här med jesper,svala och albino. hinner inte skriva nå mycket för lektionen börjar snart -.-  JAG HATAR SKOLAN! jesper sitter och smsar med joel med min mobil. jättekul.. men nu måste jag gå och mata hamstern emil. ni får ha de så bra :D

brownie

tja =)
vad gör ni? själv så färgar jag håret brunt igen. tro de eller ej. försöker få tillbaka till min naturliga bruna färg.
bilder kommer snart :D


*

goddag =)

vill börja med att säga att internet laggar som fan, det är därför jag inte har uppdaterat.. jäkla trådlösa skit. men nu sitter jag här med en internet sladd så. jaja, har iaf nyss blivit klar med att städa mitt rum, såg ju förjävligt ut och de tog 2 hela timmar att städa de. de var sjukt jobbigt.
senare idag ska jag kanske vara med Jennifer om jag hinner. måste ju fara till stallet och ta hand om hästen.
jag vet att min blogg är fett tråkig men har nya idéer som kommer göra den mycket mycket bättre. måste ladda ner photoshop också, måste verkligen fixa min header, den ser ju inte så bra ut, men den duger, iaf ett tag. men nu ska jag gå och göra mig klar. hade bra x)





fsdf i miss you, bby<3

hiss/diss

hej alla. nu är de andra gången jag uppdaterar idag, inte likt mig, men ska försöka uppdatera oftare. för att jag har tappat sjukt mycke besökare, för att jag har rent skitit i bloggen ganska många dagar =)




nas,jnxkc

1. långt,tjockt hår. hur snyggt är inte det?

2. kläder. de bästa som finns =)




hfcikvg

 

1. desperata råttfärgade wannabes som inte kan lämna mig ifred, som inte fattar ett "hejdå" och slutar skriva.

 


*

hej
det blev inget till inlägg igår för att internet sluta funka. aja. va gör ni då? själv så sitter jag i skolan och chillar =)
sen ska jag nog ut med den andra josefin. vars ska vi?, det får ni aldrig veta, hihi x) men jag uppdaterar nån gång sen, men nu ska jag gå. hade bra =)


kommer ni ihåg mitt mörka, långa hår? funderar på att bli brunhårig, men jag kommer inte bli tråkig för de :D


gfd


*

hej alla
va har ni gjort idag? själv så har jag bara varit hemma. har inte farit till skolan idag heller, men fick ändå fara dit och hämta min mattebok, är redan efter. inte för att jag bryr mig så mycket, menmen.
jag måste fixa ny design och allt, ser ju förjävligt ut nu. men hade tänkte slänga in hiss/diss sen :) var ju rätt så länge sen. men nu ska jag fortsätta sitta här resten av kvällen och mysa x) hade bra


*

hej alla

va gör ni då? Själv så sitter jag i skolan och chillar lite. Orkar inte jobba alls nu, vi har 2 timmars långt arbetspass nu.. de är ju helt sjukt lång tid. Är de ens lagligt att jobba så länge?
Känner att jag börjar bli sjuk igen, så jag får se om jag ska fara ut sen. Jag sitter hellre och ser på film och myser än att va ute och fara runt. Men efter lunchen ska jag nog fara hem. Jag får ta med mig saker hem och jobba istället, får fan inte komma efter nu när vi kommer att få betyg. åhh jag hatar skolan.. hoppas att ni iallafall har det bättre än mig x) bloggar kanske senare idag =) hejs svejs

cdfssanfkjmd




*


när de gäller oss, finns de ingen framtid..

hej alla

har inte uppdatera på typ 2-3 veckor? men har fan inte orkat efter allt som hänt. men ska försöka börja uppdatera oftare nu ändå, bra va? =)

började med att fixa mig vid 4. och for till stan med bönan vid 5. sen var vi bara där o chilla, de var visst nån "kulturnatt"? och de var nå folk som sjöng i parken. haha sjuukt tråkigt. sen mötte vi Soa och hans vänner. sen gick vi och mötte Jenniferw och nåra till.
Sen fick jag och bönan skynda oss till bussen hem. vi hade missat 2 bussar innan. hahaha x)
Och nu sitter jag hemma och chillar galet. Tack o hej =)




RSS 2.0