Jennifer Wäntling o Räbäkka <3

hej på er alla ;*


har varit med Jennifer o Räbäkka idag. vi gick till nåt dagis o hängde där o bara stekte o tog många. o då menar ja många bilder. vi var sjukt lättroade idag.



de var någon som skrev om att ja skulle använda silverschampo för mitt hår var gult o orangt. vissa tror också att ja inte ens vet vad silverschampo är? men vem fan tror ni att ja är? tror ni att ja inte vet nånting om hår? som att ja inte skulle använda silverschampo. de är ju fan irreterande att ni tror att ni vet saker mycket bättre än mig när de gäller hår o färgning/blekning? men nu ska ni få veta en sak:: ni tror jävligt fel.

o ni som inte har nåt med dehär o göra, fråga på om vadsomhelst, ja lovar att ni får svar ;*




ja o jennifer

fdfsduiofhk


ja o jennifer<3





sorry räbäkka men ja hittade ingen bild på dig  :/ . men du ska veta att du är värd guld!



                        //Jossä







         

i love to be on the top ;*

hej alla. kom nyss hem från dressyr tävlingarna. i lätt:c2:an så blev ja utesluten pga glömde ridvägarna. men i lätt:b n så vann ja. så en klass gick iallafall bra. skriver de här på bloggen för att vissa inte går att ringa. men hejssss. slänger in en bild sen på mig o ponnien.


ja är glad över att ja har nåt toppen :)

lilla tjejen igen.

hej alla. ja orkar inte leka kostnär längre. så nu ska ja hem! måste bara slösa 1 minut till i mitt liv på dig lilla tjejen för skojs skull. haha du kommer till min skola o försöker kaxa? hahahahah fan vilket skämt du är.

randombrud: varför snackar du shit om mig?
jag: snackar ja shit nu också?
randombrud: ja har fått höra en massa saker. t.ex. att du sa att ja var världens hora.
jag: jaha det. men ja säger bara vad ja tkr.
randombrud: asså vill du ha nåt med mig o göra?
jag: helst inte!
randombrud: men varför håller du på me mig då?
randombrud: för att de är så jäkla kul. o btw du är såhär liten för mig (visar med fingrarna tpy 2 cm). o dessutom går runt o blablabla
randombrud: förra gången kastade du vatten på mig som om ja vore gjord av socker, men synd lilla flickan... hejdå blondinbella
jag: blondinbella är ju fan coolare o snyggare än dig, brunhilde!



svar på tal

jasså tjejen? du är avundsjuk på mig för att ja är en snygg blondin?hahahah fan vilket skämt! ja vet att du vill vara som oss, brunhilde. men du kan aldrig bli lika snygg som mig. tråkit men sant. ja fattar inte hur gud kunde skapa en sån ful människa? ful insida o ful utsida. kan fan inte bli värre. så synd om dig lilltjejen. du kommer me ditt "gäng" o tror att dom ska va till hjälp? vafan kan du aldrig klara dig själv? du tror att dom kan hjälpa dig? men vafan dom står i nåt hörn o vågar inte komma fram? eller kanske en randomkille som bara står o skrattar åt dig. men nu tog det roliga slut. så hejdå din fula brunhilde! ja vet att du älskar mig. men ta o chilla. 

sorry :)

hej alla. hur är de me er? själv är de nästan bra. vi ska måla nån vägg på skolan. typ nån slags bild. men sorry för att ja inte har uppdaterar lika mycket som ja sa. eller vafan? varför ska ja säga förlåt? de är ju fan min blogg? så ni alla som älskar mig o min blogg... får bara ta o lugna ner sig lite ;) hehe. ska ha träning idag. men ska inte gå för vi  slutar kvart över 3. o träningen börjar halv 4. o de tar minst 10 minz att fara hem. 5 minz för o byta om. sen äta nå för o äta nåt 15 minz. o sen börjar träningen. de tar 30 minz natt fara till träningen. o ja vill inte komma försent så ja far inte alls. hehe. men nu ska ja o sova leka konstnärer op vi är ju för duktiga! NOT! orkar inte lägga in nån bild just nu, så hejsssss



                                    
/jossä

keep talking bitches!

ni som skriver om hur mitt jävla hår ser ut? ja raderar dom bara med ett leende på läpparna. ni är bara avundsjuka på att min blogg faktiskt är bättre än era.o ja vet att ni älskar mig o min blogg. ni säger att ni ska sluta läsa min blogg. men de kommer ni inte göra. ni kommer gå in här o läsa varje ord. varje mening.  so bitches, get a damn life!

tjena ;*



hej alla ;* hur är de med er? själv är de bara bra om man inte räknar med att ja än en gång har sjukt tråkit för att ja har franska. vi ska ha nån redovisning om vad vi har jobbat med under dom senaste veckorna men ja har ju inte jobbat alls? men det ordnar sig som ja alltid tänker. ja har fått en del frågor som ja ska svara på sen. men om de är nåt ni undrar om mig eller bara vill ha tips så fråga på. men ja har inte lagt in nå bilder på väldigt länge tkr ja så ja lägger in en bild på mitt "fina" gula/oranga hår som ja älskar. ja har inte löshår, sorry biatches, men mitt hår är 100 % riktit. ja har blekt mitt hår 8 gånger o de är fortfarande orangt. lite irreterande. ska väl testa nåt annat märke på blekningen? men hursomhelst, nu ska vi se på den "braiga" filmen som vi inte hann se klart på igår.




nckjsrhtb




hejs ;*        

                               /jossä

kväll nu?

hej på er :).har ni haft de bra? själv så är de bra men ja har trååååkit. så ja slänger in ännu ett av mina jätte bra inlägg. ni glömmer väl inte när Linnea ska hoppa fallskärm från mounteverest o kebnekekajse? nej bäst för er. haha. ja har fått ännu en låt på hjärnan *suck*. men nu måste ja fortsätta lyssna på min braiga låt. hejss ;*


svar till Linn.

hejsan. undrar om du vill vara lite smakråd.
Funderar på ny hårfärg och skulle vara kul med en utomståendes syn på vad som passar mig.
Har lagt upp bilder på min blogg(lmo.blogg.se)
Tack på förhand
Annars ha en kanon måndag


hej Linn. ja tkr att du har en fin hårfärg men om du vill prova på nåt nytt så kan du försöka dig på rödbrunt. ja har själv haft det men vi alla tkr olika. men rödbrunt skulle passa riktit bra på dig :)


promoe - these walls dont lie

ja nöter den :)


lilltjejen

hej lilltjejen som du nu är kallad. ja har försvarat dig så jävla många gånger o har fått ta shit för de. men ja gjorde de ändå, för din jävla skull så att du inte skulle känna dig ensam. de var då men aldrig mer. nu vet ja att de var ett bigbig misstag. alla gör väl fel nångång? för mig var du mycket, nu är du inget. ja är inte arg.. ja bara hatar dig. visa lite respekt åt såna som hjälper dig förfan annars kommer du få stå ensam resten av ditt äckliga liv som du gör nu. du gick o blev tsms me mitt ex? du har inte ens nån respekt för dig själv ens längre. ja tkr synd om dig som är ensam.  du kallar mig emo fjortis? vadå? för att ja nitade dig o för att du inte vågar säga de till mig irl? så kaxig du är bakom skärmen. men irl är du bara en liten råtta som alla trampar på. haha du är  big offer! borde inte slösa 1 minut av mitt liv på dig men men.. o ja vet att du är lessen över att du inte blev som mig lilla flickan :)

BE.ST ;*

hej på er alla. nu har ja franska men som vanligt gör ja alltid annat. vet inte när ja gjorde nåt jobb sist :O  men ja måste köpa en ny parfym. ja börjar bli less på Escada ocean lounge o dom andra. ja tkr att "be.st" luktar gott? ja vill fan ha den ju. haha. men köp inte Escada ocean lounge. man blir bara less på den o tkr att den luktar illa efter ett tag så :)


dnasfgcukf       love it <3





bloggarna ja älskar att läsa är:

lllinneab.blogg.se
likethis.blogg.se
paulinadanielsson.blogg,se


svar till Johanna.

Hur har du gjort för att få den blonda färgen du har?
hos frissan eller hemma? slingor eller helblondring? hur många ggr?=)



hej Johanna. Ja har inte svarat på din fråga eftersom ja har inte sett din kommentar förrän nu, men nu ska du få svar: ja har blekt mitt hår hemma.  ja har blekt mitt hår 8 gånger. :)


Skola ;*

hej alla. nu är ja i skolan o har engelska. inte för att skryta men ja har varit i skolan varje dag den här terminen. *stolt*. haha men förra terminen var ja borta minst en gång i veckan. haha Ja o Linnea o Olivia håller på o kolla på parlamentet o de är inte ens kult. men vi skrattar ändå :)

<br>


hahaha

hej alla ;*

hej. hur är det med er? själv så är det rätt så bra. ja håller på att kolla på parfymer som luktar sjukt gott! ja köpte en Escada Ocean Lounge för nåra veckor sen. shit den luktar phett gott! men den är inte den enda för mig. här en massa som ja har provat :)



hyfhg me like




luktar sommar o gott


luktar sommar den med


luktar sött o gott


vill ha alla. men ska gå nu hejsss


hiss eller diss ?

ja hittade ett par rätt så ovanliga skor. med en massa blommor på sig. ja vet inte riktit om dom är fina eller inte.man kan byta ut blommorna så att dom aldrig ser likadana ut. men ändå dom är ju sjukt coola men inga soma ja kanske skulle vilja ha på mig. va tkr ni? kommentera era svar, biatches!






skor



   hejssssss           // Jossä


tjena efter en lång helg ;*

hej alla.  nu har ja inte bloggat på hela helgen. haha men vem orkar sitta inne när de är så sjukt fint väder? igår färgade ja olivia o linneas hår, kan inte riktit fatta att dom låter mig ens röra i deras hår. så dålig som ja är, hehe.  men det blev faktiskt bra. linneas hår blev jätte fint, olivias hår blev lite gult men de ska vi fixa.  men nu sitter ja o har svenska. jätte roligt. ja som älskar allt som har med skolan att göra! (not). men som ni kanske har märkt så sitter ja o gör annat istället, men olivia o linnea ser riktit konsentrerade (stavning)  ut. snart är klockan halv 11, ja längtar! fast ja vet inte riktit varför. lektionen slutar väl då tror ja ;). idag händer det inte så mycket faktiskt. ja köpte en klänning från gina tricot. men ja tror att ja ska lämna tillbaka den. den passar inte riktit.

fdiukjghtfkuij

olivia gumsi <3


men nu måste ja gå hejssss



Jossan är en söötish

Hejhej:) nu sitter jag på jossans blogg och vi ska leta ett recept som vi ska ha till skolavslutningen. Och så ville jag bara säga att Jossan är en Snygging<3 ///// gäst bloggar ´ARN Julia

yeah!

ja nöter den här låten :)




hehe ;*

hej alla.  ja o julia ska baka till skolavslutningen. o ja är lite deprimerad. för ja kan inte baka :/. ja o köket hör verkligen inte ihop.  men nu ska vi leta efter nåt att baka.  puss på er









jogkeryuji

hejsss



                                             //Jossä


hej alla! :)

hej. nu sitter ja o har föreläsning i so. ja rensade datorn och hittade nåra gamla arbeten om "dagens ungdomar tar över värden" . ojoj vad ja skrattade. haha. idag kommer det inte hända nå mycket. de ända ja kan se fram emot är att ja ska fara o ta hand om lillponnien Wiktorin<3. men även om de inte händer så mycket idag så är mitt liv alltid roligt :). Linnea stirrade på mig o sa hej? va konstigt, hon har redan sagt hej till mig idag. never mind! men nu måste ja gå. hejsssss


jfi,guhtjrsugen på jordgubbar!

puss på er!

hej sötnosar :)

hej nu är ja i skolan o har franska. men det blir inte så mycket gjort. för skolan är ju jätte rolig eller hur? (ironiskt).  men iallfall sen ska vi ha engelska o so. ja har tappat bort min engelska bok, o får ingen ny. tur att det bara är 4 veckor kvar av terminen.  :). sen på so:n ska vi ner till kyrkan o äta glass om ja tror rätt. o sen slutar vi 10 i 2 Hallelujah!
oså har ja ju gjort en ny header. hoppas att ni gillar den. för det gör ja. eller nej. det är ju min blogg här så, ja bryr mig inte :). o sen ni som håller på o snacka shit om mig o sen inte vågar säga de: varför kommer ni inte bara fram och står för det ni säger? det är j*kla fegt o omoget av er, inte för att ja bryr mig.. ni kan fortsätta snacka shit om mig, de gör inget, är bara irreterande. o ser de ut som att ja bryr mig? men nu orkar ja inte skriva nå mer så..

                                 puss på er :)




najkdgc jkdsfyeah! like this.


linnea


inget liv

de här är enn onödigt inlägg som ja bara skriver för att ja inte har nå liv. ja slänger in en bild för att ja känner att ja måste.
 


franska :/

hej alla. nu har ja franska o de är sjukt tråkit. ja har inte gjort ett shit på hela dagen. men ja orkar inte hålla på o jobba på måndagar, nejnej då sitter ja o gör en massa annat. o lärarna tror att vi jobbar, men nej de gör vi inte. hihi. sitter o snackar me jesper. han ser visst nå x-games eller nå. är de nån som vet vad de är? :o. och fick just veta att hans hund snarkar :) hehe. men måste gå nu. hejssssss ;)


måndag hela veckan :/

hej alla. nu är det måndag igen. och allt börjar om. snart är sommaren här o ja längtar som fan. men iallfall, nu sitter ja me olivia o linnea o gör inte så mycke. idag kommer de inte att hända nå mycket. ja ska väl fara till stallet o de ;). men ska gå nu. hejss :) 


wiie






rätt så gammal bild, då ja var mörkhårig




så kan man också se ut

lördag :)

hej äntligen lördag!
 idag har ja haft hoppträning för Robert. De gick rätt så bra :). vi hoppade ca 80 cm bana. oså hoppade vi en konbinimation. ganska kul faktsikt. sen har man varit hemma. oså har man ju hyrt film :P o nu sitter ja och har tråkit :/. men ska väl ut o hoppa studsmatta sen ;) haha. måste gå hejs :D


                                          //Jossan

RSS 2.0